ראשי » גיל הזהב, חדשות חמות, פסיכולוגיה ובריאות הנפש, תוספי מזון, תזונה » צריכת ירקות ירוקים לשיפור תפקוד המוח

צריכת ירקות ירוקים לשיפור תפקוד המוח

צריכה של ירקות ירוקים המכילים לוטאין (פיגמנט קרטנואיד בירקות שצבעו ירוק) כדוגמת אבוקדו, תרד, כרוב עלים (קייל KALE) עשויה לסייע בשיפור התפקוד השכלי  (התפקודים הקוגניטיביים)בבוגרים.

כך על פי מחקרים ובינהם מחקר שנערך באוניברסיטת אלינוי בארה”ב בקרב כ-60 משתתפים בוגרים.