תה קינמון וקמומיל להפחתת שילשולים

שתייה של תה קמומיל (בבונג) עם שני מקלות קינמון עשויה לסייע להרגיע את מערכת העיכול ולהפחית שילשולים.

זנגביל – ג’ינג’ר ידוע כבעל תכונות מועילות ויכולת שיקומית ואנטי דלקתית. הוא מכיל מגנזיום, זרחן, אשלגן,אבץ ,נחושת ומנגן. בנוסף מכיל הזנגביל גם מינרלים ויטמינים ורכיבים מזינים כמו סלניום, ויטמין C,  תיאמין, ריבופלבין, ניאצין, חומצה פנטוטנית, ויטמין B6 וחומצה פולית – ויטמין B9 .

רכיב הקינמון בתה מועיל במיוחד ובעל ערך להרגעת מערכת העיכול. צריכת קינמון נמצאה כמועילה כנגד מחלות כמו אלצהיימר וסוכרת (סכרת). לקינמון ערך תזונתי רב. בין יתר הרכיבים המועילים בו, 100 גרם קינמון מכילים:

  • אבץ –                 1.8 מ”ג
  • סידן –                  1300 מיליגרם.
  • ויטמין A-              מכיל 250 – 300 UI או כ15 מק”ג.
  • ויטמיני B-             מכיל 1.8 מ”ג (ויטמין B1, B2, B3, B5, B6, B9)
  • ויטמין C –             מכיל 3.6 מיליגרם
  • ויטמין E –             מכיל 2.4 מ”ג
  • ויטמין K-              מכיל 30 מק”ג
  • אשלגן –               400 מ”ג
  • ברזל –                 8 מיליגרם
  • מגנזיום –              58 מיליגרם
  • נתרן –                 9.5 מ”ג